Bouwoplossingen voor morgen

Geselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten

Metingen

Luchtdichtheidstesten (Blowerdoor)

Wenst u de luchtdichteid van uw gebouw te laten (her-)testen? Vraagt u zich af hoeveel warme lucht u verliest en op welke plaatsen de lekken zich bevinden? Twijfelt u aan de correcte afdichting van uw ramen en deuren? Of wenst u het E-peil van uw gebouw nog een aantal punten te laten zakken?

Contacteer het neutraal expertisecentrum ISOPROC INNOVISO voor het uitvoeren van een Blowerdoor-test.

ISOPROC voert deze testen al meer dan 10 jaar uit. Bovendien bouwden onze specialisten de afgelopen jaren een dusdanige ervaring op dat ze nu ook actief betrokken zijn in de opleiding van nieuwe Blowerdoor-techniekers.

Ook haalden al onze specialisten probleemloos hun erkenning voor het uitvoeren van luchtdichtheidstests op het Vlaams grondgebied (verplicht door de Vlaamse overheid sinds 01.01.2015)

Thermografie

Wenst u het energieverlies van uw gebouw visueel in kaart te brengen vooraleer u start met het aanbrengen van verbeteringen? Bracht de luchtdichtheidstest een (té groot) lekverlies aan het licht en wenst u het probleem te visualiseren? Vermoedt u dat er ergens in uw gebouw isolatie ontbreekt? Is er een lek in uw sanitaire leidingen dat u niet meteen kan lokaliseren?

Contacteer het neutraal expertisecentrum ISOPROC INNOVISO voor het uitvoeren van een thermografische analyse.

Wij komen met een warmtebeeld-camera naar u toe, identificeren problemen en documenteren ze op een niet-invasieve manier. Met andere woorden: muren, plafonds, vloeren,… worden tijdens een thermografische analyse niet beschadigd, terwijl u toch perfect weet waar het probleem zich bevindt.