x

Op de hoogte - BlowerDoor

06/12/2023

Luchtdichtheidstest bij De Groene Planeet!

Ontdek hoe ISOPROC testing bij De Groene Planeet in Stad Vilvoorde de luchtdichtheid optimaliseert door buitendeuren en binnenruimtes onder druk te zetten.

lees meer →


13/10/2023

Luchtdicht bouwen in de focus: historische BlowerDoortest voor hotel JAM in Lissabon

Bij ISOPROC zijn we verheugd om ons meest recente project bij Hotel JAM in Lissabon te delen. In nauwe samenwerking met het gerenommeerde architectenbureau Nelson group company hebben we de allereerste grootschalige blowerdoortest in Portugal uitgevoerd.

lees meer →


31/01/2023

PROJECT ‘WDP BIG FOOT’

​Lees alles over onze indrukwekkende missie waarbij een unit van 265.000m³ mochten gaan testen.

lees meer →


04/01/2021

Verlengde erkenning ISOPROC Testing voor BlowerDoor

De verlenging van onze BCCA erkenning is binnen… We zijn dus helemaal klaar om ook de komende jaren de luchtdichtheidstesten van je projecten te verzorgen. 

lees meer →


04/07/2019

ISOPROC Testing - Nieuwe overzichtsflyer aanbod metingen

Dé partner voor al je metingen. Wist je dat ISOPROC…

lees meer →


13/06/2019

ISOPROC moeilijk bereikbaar op 14/06/2019

Op 14 en 15 juni e.k. openen wij ons nieuwe belevingscentrum in Achêne met een symposium, receptie en een belevingsdag. Door dit event zullen de meeste diensten op deze dagen onderbemand en daardoor moeilijk bereikbaar zijn.

lees meer →



27/02/2019

Duurzaam ondernemen is waar het écht om draait

Lees meer over ons engagement voor

  • Sign for my future
  • VOKA Charter Duurzaam ondernemen

...

lees meer →


24/06/2016

Systemen voor debietmeting ventilatiesystemen

Voor bouwaanvragen van wooneenheden vanaf 01/01/2016 is een debietmeting van het ventilatiesysteem verplicht. Afhankelijk van het type gebouw en de capaciteit van het ventilatiesysteem, heeft u een ander toestel nodig.

lees meer →


24/06/2016

Geslaagde 1ste editie ISOPROC Training Days

Eind april organiseerden we de eerste ISOPROC Training Days voor vakhandels, hun klanten, studiebureaus en architecten.

Het doel: onze klanten onderdompelen in de ISOPROC wereld, zodat ze op 1 dag een volwaardige opleiding m.b.t. de basisbeginselen van duurzaam bouwen, onze producten, nieuwigheden en totaaloplossingen konden volgen.

lees meer →


01/10/2015

Ervaar een luchtdichtheidstest op de werf Le Chantier vert (Forem - 15/10/2015 - Frasnes-lez-Anvain)

Op de duurzame groene Werf van Forem worden werkzoekenden in reële werkomstandigheden gevormd voor functies in studiebureaus, ruwbouw, afwerking en speciale technieken. De opleidingen op maat overstijgen de nieuwe EPB regelgeving en via een innovatieve pedagogische vorming worden vaardigheden aangeleerd die door de werkgevers van vandaag worden verwacht.

ISOPROC SOLUTIONS en INNOVISO zijn partner van deze actie en zullen aanwezig zijn bij het evenement « Ervaar een luchtdichtheidstest » met haar expertise, samen met de verantwoordelijken van deze groene Werf.

lees meer →


06/12/2013

Ambitieuze projecten

Het uitvoeren van luchtdichtheids- en thermografische metingen neemt soms grote vormen aan, zeker bij het meten van tertiaire gebouwen. Dat stelde de medewerkers van ISOPROC INNOVISO in staat om onlangs een bijdrage te leveren aan ambitieuze bouwprojecten, zoals onder meer:

lees meer →