x

Op de hoogte  

05/08/2020

Vacature - IT-mastermind / Applicatiebeheerder - Arnout Ulenaers


Voor de volgende stap in onze digitale strategie, zoeken wij een collega die verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling en het up to date houden van een geïntegreerd databasesysteem met betrekking tot klantenbeheer, verkoop, productie en rendabiliteit van de onderneming, inclusief een nieuwe website en uiteraard met respect voor GDPR. Onze nieuwe collega zal ook verantwoordelijk zijn voor de algemene beveiliging van de verschillende ICT-systemen bij ISOPROC.

We hebben heel dus heel wat voor je in petto (lees onze volledige vacature hier).

Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Combineer je een grote leergierigheid en een eigentijdse mindset met stevige developerskills?
  • Zitten duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie ook in jouw DNA?
  • Heb je een bachelordiploma in een ICT-richting of evenwaardig door ervaring?
  • Heb je minstens 3 jaar ervaring in een wholesale omgeving met ERP, database, web interfaces en heb je dus al enige kennis van databasebeheer en enige programmeerervaring? Ben je dus ook in staat zelf de nodige specifieke informatie met betrekking tot de gebruikte databasesystemen (ERP, CRM, etc.) op te zoeken om deze toe te passen?
  • Ben je geduldig en kan je zaken duidelijk uitleggen aan collega’s die minder feeling hebben met ICT en heb je ten slotte een goede kennis van het Frans en/of het Nederlands?

Aarzel dan niet. Lees ons volledige aanbod en stuur ons zo snel mogelijk je kandidatuur.  Alle gegevens vind je hier (en in de downloads tab onderaan deze pagina).