x

Op de hoogte  

07/09/2022

Vacature: Medewerker Marketing en communicatie (m/v/x) - Arnout Ulenaers


Ben je op zoek naar een betekenisvolle, boeiende en veelzijdige uitdaging als marketing- en communicatiemedewerker? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken! 

We zoeken geen pure digitale specialist, maar een enthousiaste allrounder die ook duidelijk kaas heeft gegeten van digitale platformen, copywriting en sociale media.

Wie zijn wij?

ISOPROC is een gedreven familiebedrijf met pit dat zorg draagt voor z’n medewerkers, waar hard wordt gewerkt, maar even hard wordt gelachen.

Duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie zitten in ons DNA!

Wij bieden totaaloplossingen aan voor de gebouwschil op vlak van isolatie, brand en akoestiek. Dankzij ons aanbod aan kwaliteitsvolle producten en oplossingen, technisch advies, opleidingen en metingen bouwen aannemers een gezonde bouwschil met een lage milieu-impact.Daarenboven is ISOPROC fabrikant van iQ3-cellulose, het enige échte Belgische cellulose-isolatiemerk. 

Ben je op zoek naar een betekenisvolle, boeiende en veelzijdige uitdaging als marketing- en communicatiemedewerker? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken!

 
Wil je weten of je bij onze ISOPROC bedrijfscultuur past? Doe dan al even deze test.

Jouw functie als medewerker Marketing en communicatie

We zoeken geen pure digitale specialist, maar een enthousiaste allrounder die ook duidelijk kaas heeft gegeten van digitale platformen, copywriting en sociale media. Je wordt immers een belangrijke schakel in de uitrol van onze nieuwe digitale strategie. Daarbij sta je voornamelijk in voor de effectieve verspreiding van onze digitale content. Tegelijkertijd zoeken we iemand die hands-on is en ook wordt getriggerd door de creatie van documentatie en brochures, de organisatie van beurzen, het beheer en de verdeling van winkelinrichting en merchandising, ....

Concreet wordt dit jouw takenpakket:

 • Digitaal (+/- 60%):
  - Je werkt mee aan de uitrol van ons nieuwe platform en digitale strategie, met onder meer migratie van oude naar nieuwe website; implementeren, structureren en beheren van fotodatabank en organiseren en begeleiden van Facebook advertentiecampagnes van onze aannemers.
  - Je beheert en verspreidt (dagelijks) digitale content over onze producten, opleidingen en andere diensten op nieuwe website, op websites van onze klanten-vakhandels, persportalen en partnerportalen, nieuwsbrieven, social media (Facebook & LinkedIn) en Google Ads.
  - Je werkt ook geregeld mee aan de creatie van nieuwe digitale content: video’s, blogs, verzamelen van referentieprojecten e.a. bij onze aannemers. 
 • Offline (+/- 30%):
  - Je organiseert beurzen (A-tot-Z, incl. opbouw van stand).
  - Je creëert, beheert én verdeelt brochures, documentatie, productstalen, maquettes, winkelinrichting, merchandising e.a.
 • Administratieve opdrachten (+/- 10%):
  - Je rapporteert over o.a. je digitale kanalen en beursdeelnames.
  - Je volgt deelnemers mee op  na opleidingen, events en beurzen.
  - Je stuurt foto's en info naar klanten (digitaal en pakketjes).
  - Je houdt een persoverzicht bij en deelt het regelmatig intern.
  - Je werkt sporadisch in ons boekhoudsysteem (i.v.m. prijzen, artikelbeschrijvingen,...).

Dit alles voer je uit in overleg met de verantwoordelijke marketing en communicatie.

Wie ben jij?

Zitten duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie ook in jouw DNA? Ben je hands-on, dynamisch en creatief, maar ook nauwgezet en nieuwsgierig met een positieve kijk op de zaken? Ben je iemand die zelfstandig kan werken zonder solo slim te spelen? Hou je van sociale contacten met wederzijds respect?

 • Heb je een bachelor diploma communicatie/marketing of gelijkwaardig door ervaring?
 • Heb je (bij voorkeur) al een eerste werkervaring in een gelijkaardige marketing/communicatiefunctie?
 • Heb je ervaring met de back-end systemen van digitale media (website CMS systemen, nieuwsbrief tools, Facebook, LinkedIn), Google Adwords en Google Analytics?
 • Heb je een vlotte pen hou je van copywriting? 
 • Is je moedertaal Nederlands of Frans, met goede gesproken en geschreven kennis van de andere taal en heb je ook een vlotte kennis van het Engels?

En heb je er vooral veel zin in? Heb je dus niet álle bovenstaande skills, maar compenseer je dat met een hoge motivatie om eraan te werken? Waag dan ook zeker je kans!

Kleine heads-up: we geven ook extra pluspunten bij inzicht in duurzaam bouwen, bij ervaring met fotografie en foto-/videobewerking, en bij kennis van het Duits.

Wat kan je verwachten?

Een afwisselende en veelzijdige fulltime job. Je komt terecht in een bedrijf in volle ontwikkeling. ISOPROC is een stabiel en gezond bedrijf, dat sinds de oprichting in 2001 gestaag groeit.

We hebben een open bedrijfscultuur met een team van gemotiveerde en betrokken medewerkers.

Wij zijn een inclusieve werkgever. We staan open voor diversiteit qua leeftijd, geslacht, afkomst, etc. Wij zien dit als een meerwaarde voor de ontwikkeling van ons bedrijf en voor onze medewerkers. 

Je krijgt een aantrekkelijke vergoeding met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Wij hechten belang aan een gezonde balans tussen werk en privé en besteden voortdurend aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Na een opstartfase bieden wij je de mogelijkheid om meerdere dagen per week van thuis uit te werken. 

Plaats van tewerkstelling: ISOPROC cvba, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek.

Ja, ik wil!

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen! Stuur je motivatiebrief en cv naar annelies.vanhooren@isoproc.be. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met hetzelfde e-mailadres of bellen naar +32 15 62 39 35.

 

 

Zoekwoorden: Marketing, communicatie, digitale content, digitaal, duurzaam, hands-on, ISOPROC..

Bron
 • ISOPROC