Bouwoplossingen voor morgen

Geselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten

Op de hoogte  

26/02/2019

Vacature: 'Product manager gebouwschil houtbouw' - Arnout Ulenaers


Jouw job in een notendop:

Rekening houdend met de veranderende markttendens, bepaal je, in overleg met de innovatieverantwoordelijke, welke totaaloplossingen op vlak van isolatie, brand en akoestiek voor de gebouwschil we aanbieden.

Je focus ligt daarbij in eerste instantie op houtskeletbouw.

...

  • Binnen dit kader ga je actief op zoek naar nieuwe leveranciers. Je bent ook ons eerste aanspreekpunt voor bestaande leveranciers.
  • Als productverantwoordelijke zorg je ook voor attestering van producten en oplossingen waar nodig.
  • Je bepaalt, in overleg met de commercieel verantwoordelijke, de verkoopstrategie voor deze oplossingen, de distributiepolitiek, prijzen- en kortingenpolitiek, bestel- en levervoorwaarden enz..
  • Je bepaalt, in overleg met de marketing- en opleidingsverantwoordelijke, welke technische documentatie (lastenboeken, verwerkingsvoorschriften, instructievideo’s enz.) en opleidingen nodig zijn en reikt hiervoor de nodige technische en commerciële informatie zelf aan.
  • Je ondersteunt, in samenwerking met de marketing verantwoordelijke, het sales team in de verkoop van onze totaaloplossingen aan de klant. Je geeft interne opleidingen, je bent beschikbaar voor vragen en houdt de vinger aan de pols door af en toe op de baan te gaan met je collega’s.
  • Je werkt ook aangepaste technische en commerciële oplossingen uit voor speciale projecten en/of grote klanten, in het bijzonder firma’s actief in de (prefab) houtskeletbouw.
  • Je bent aanspreekpunt in tweede lijn voor technische vragen over onze producten en oplossingen. Je volgt klachten op en handelt die snel af.
  • Je analyseert periodiek de verkoopcijfers vanuit product- en merkoogpunt, volgt de uitvoering van de strategie op, evalueert en stuurt bij waar nodig.

Is je interesse geprikkeld? Of is deze functie jou zelfs op het lijf geschreven?

Lees dan snel de vacature in bijlage (zie 'Downloads tab' onderaan).

En stuur je sollicitatiebrief en cv naar annelies.vanhooren@isoproc.be

Voor meer informatie kan je trouwens terecht op hetzelfde e-mailadres of telefonisch via het nummer +32 15 69 87 02.