x

Op de hoogte  

06/06/2014

Zomercampagne dakwerkers - Arnout Ulenaers


Wij maken reclame voor úw werk!

Deelnemende vakhandels: zie tabblad ‘gerelateerde items’ onderaan

Zien en gezien worden. Daar draait het vaak om in de bouwsector. Zeker in een tijd waarin de bouwbarometers eerder rood kleuren. Om professionals die met onze producten werken te helpen, draagt ISOPROC SOLUTIONS graag bij om hen en hun goede werk in de kijker te plaatsen.

Tijdens onze zomercampagne (juni - augustus 2014) verzamelen wij referentieprojecten van dakwerkers die werken met Celit 4D houtvezelplaten en/of pro clima SOLITEX MENTO onderdakmembranen.

De projectfoto’s of video’s die ons bereiken worden opgenomen in onze (toekomstige) rubriek ‘Referenties’ op onze website.

Belangrijk: Ook de naam van uw firma + de gemeente/stad van de werf worden mee vertoond. Bovendien selecteren wij uit deze inzendingen ook foto’s die ook in andere publicaties met naam en toenaam zullen verschijnen.

Praktisch: Onze vakhandels helpen ons om u in de spotlight te zetten. Zij vormen sowieso uw dagelijkse aanspreekpunt, waar u de beste relatie mee heeft. Bij hen kan u terecht voor alle praktische regelingen. De lijst met deelnemende vakhandels vindt u in het tabblad ‘gerelateerde items’ hieronder. Bekijk deze pagina ook regelmatig, aangezien het aantal deelnemende vakhandels dagelijks groeit.

Staat uw vakhandel er niet tussen? Contacteer ons gerust direct via ons contactformulier of op +32 15 69 87 01.