x

Op de hoogte  

28/06/2022

Vacature: Commercieel bediende binnendienst (M / V / X) - Arnout Ulenaers


Ben je op zoek naar een betekenisvolle, boeiende én veelzijdige uitdaging als administratief medewerker met een commerciële toets? Bekijk dan snel onze vacature.

Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken....

Wie zijn wij?

ISOPROC is een gedreven familiebedrijf met pit dat zorg draagt voor z’n medewerkers, waar hard wordt gewerkt, maar minstens even hard wordt gelachen.

Duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie zitten in ons DNA!

Wij bieden totaaloplossingen aan voor de gebouwschil op vlak van isolatie, brand en akoestiek door middel van de juiste combinatie van kwaliteitsvolle producten, technisch advies, opleiding en metingen. Dankzij onze producten, oplossingen en metingen bouwen aannemers een gezonde bouwschil met een lage milieu-impact. Daarenboven is ISOPROC fabrikant van iQ3-cellulose, het enige échte Belgische cellulose-isolatiemerk. 

Ben je op zoek naar een betekenisvolle, boeiende én veelzijdige uitdaging als administratief medewerker met een commerciële toets? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken!

 
Wil je weten of je bij onze ISOPROC bedrijfscultuur past? Doe dan al even deze test.

Jouw functie als commercieel bediende binnendienst

Jouw hoofdtaak wordt het behandelen van bestellingen van onze klanten van A tot Z, incl.:

  • stockbeheer en (occasioneel) klaarmaken van bestellingen voor verzending,
  • plannen en organiseren van leveringen in overleg met de transporteur
  • facturatie en boeking van aankoop- en verkoopfacturen.

Daarnaast verzorg je mee het telefonisch én fysiek onthaal van klanten.

Je neemt ook een aantal logistieke taken op zoals het verzenden van brieven en pakjes en verdelen van de post, maken van staaltjes-/ documentatiemappen, beheer administratief materiaal, etc.
Machines kunnen laden en lossen met de heftruck is een pluspunt.

In onderling overleg kunnen hier nog diverse taken bij komen zoals commerciële  ondersteuning van vertegenwoordigers op de baan, ondersteuning marketing, opleidingen en testing (facturatie blowerdoortesten, administratieve afhandeling kalibraties,...).

Plaats van tewerkstelling: ISOPROC Hombeek, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek.

Wie ben jij?

Zitten duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie ook in jouw DNA?

Is het jouw prioriteit om klanten op vriendelijke wijze de beste professionele service te bieden? Schrik je er hierbij niet voor terug regelmatig telefonische belrondes naar (potentiële) klanten te doen?

Ben je een administratieve duizendpoot, heb je graag veel variatie in je takenpakket en aarzel je niet om ook letterlijk de handen uit de mouwen te steken?

Heb je een hele goede schriftelijke én mondelinge kennis van het Nederlands, Frans en Engels?
Kennis van het Duits is een meerwaarde.

Kan je nauwkeurig en gestructureerd werken?

Ben je flexibel, oplossings- én resultaatgericht?

Kan je goed zelfstandig werken maar is een goede team spirit minstens even belangrijk voor jou?

Kan je vlot overweg met het MS Office-pakket?   

Aarzel dan niet en stuur ons zo snel mogelijk je kandidatuur!

Wat kan je verwachten?

Een gevarieerde voltijdse functie binnen een bedrijf in volle ontwikkeling. ISOPROC is een stabiel en gezond bedrijf, dat sinds de oprichting in 2001 een gestage groei kende.

We hebben een open bedrijfscultuur met een team gemotiveerde en betrokken medewerkers.

Wij zijn een inclusieve werkgever die openstaat voor diversiteit, zowel qua leeftijd, geslacht, achtergrond, afkomst, enz.. Wij zien dit als een meerwaarde voor de ontwikkeling van ons bedrijf en voor onze medewerkers.

Je krijgt een marktconforme verloning, evenals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, fietsvergoeding en volledige terugbetaling openbaar vervoer voor woonwerkverkeer.

Wij dragen een gezond evenwicht tussen privéleven en werk hoog in het vaandel en hebben continu aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medwerkers.

Plaats van tewerkstelling: ISOPROC cvba, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek.

Ja, ik wil!

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen! Stuur je motivatiebrief en cv naar annelies.vanhooren@isoproc.be of naar ISOPROC cvba, t.a.v. Annelies Vanhooren, Boterstraat 23A 2811 Hombeek.

Voor meer informatie kan je ook terecht op hetzelfde e-mailadres of bel je naar +32 485 87 65 41.

 

 

Zoekwoorden: administratief medewerker, commerciële binnendienst, binnendienst, commercieel, isolatie, bouw, duurzaam, ISOPROC.

Bron
  • ISOPROC