x

Op de hoogte

12/04/2024

Vacature: Head of Sales

​We werven aan. Word jij onze nieuwe Head of Sales?

lees meer →


22/12/2023

Arnaud Ben Haddou en Laurent Dricot vieren Jubileum bij ISOPROC

Dit jaar vieren Arnaud en Laurent hun 10-jarig jubileum bij ISOPROC. 

lees meer →


13/12/2023

Regionaal overzicht van premies en subsidies voor jouw bouw- of renovatieproject!

​Wij zetten even alle premies en subsidies die van pas kunnen komen voor jouw bouwproject voor je op een rijtje. Neem een kijkje!

 

lees meer →


06/12/2023

Renovatie van historisch erfgoed: Het gemeentehuis van Vorst

We namen deel aan de renovatie van een uniek erfgoed en delen graag alle details hierover met jou!

lees meer →


06/12/2023

Luchtdichtheidstest bij De Groene Planeet!

Ontdek hoe ISOPROC testing bij De Groene Planeet in Stad Vilvoorde de luchtdichtheid optimaliseert door buitendeuren en binnenruimtes onder druk te zetten.

lees meer →


13/10/2023

Luchtdicht bouwen in de focus: historische BlowerDoortest voor hotel JAM in Lissabon

Bij ISOPROC zijn we verheugd om ons meest recente project bij Hotel JAM in Lissabon te delen. In nauwe samenwerking met het gerenommeerde architectenbureau Nelson group company hebben we de allereerste grootschalige blowerdoortest in Portugal uitgevoerd.

lees meer →


13/10/2023

Uniek! iQ3-cellulose voor BREEAM projecten dankzij ISO 14001 certificering

We zijn verheugd dat onze iQ3 productielijn in Achêne (PCIM) het ISO 14001-certificaat heeft behaald. Deze certificering is niet alleen van belang voor onze persoonlijke trots, maar is ook uniek voor de integratie van cellulose isolatie in duurzame BREEAM-bouwprojecten. 

lees meer →


13/10/2023

CIRCUBESTEK: Dé plek voor slim aanbesteden

Een nieuwe en belangrijke tool voor circulaire aanbestedingen

Er is een nieuw interessant platform in de bouwwereld: Circubestek. En iQ3 staat erin! Dankzij dit platform vul je je lastenboeken eenvoudig en professioneel aan met gestandaardiseerde bestekteksten voor circulaire bouwmaterialen en oplossingen. Het is een handige schatkist van informatie die gratis online beschikbaar is. Circubestek, een samenwerking tussen Redactiebureau Palindroom, VIBE en Blieber, biedt niet enkel gratis lastenboekteksten, maar ook een geselecteerde databank van materialen. Bovendien is Circubestek één van de 29 projecten die worden gesteund door Vlaanderen Circulair, in hun inzet om de circulaire bouweconomie te stimuleren.

lees meer →


31/01/2023

PROJECT ‘WDP BIG FOOT’

​Lees alles over onze indrukwekkende missie waarbij een unit van 265.000m³ mochten gaan testen.

lees meer →


10/11/2022

Cellulose: een veelzijdig isolatiemateriaal

Cellulose - ook gekend als papiervlokken - is een ecologisch isolatiemateriaal dat zijn strepen intussen wel heeft verdiend. En niet toevallig, want het combineert unieke isolatie-eigenschappen met een hoog circulair gehalte. Ken je het materiaal nog niet? We geven je een introductie.

lees meer →


09/11/2022

ISOPROC IS SDG PIONEER!

De afgelopen jaren zette ISOPROC stevig in op maatschappelijk duurzaam ondernemen. In het kader van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en binnen het VOKA Charter Duurzaam ondernemen maakten we een actieplan op om als Belgische producent/importeur van duurzame producten en totaaloplossingen in de bouwsector winstgevend te zijn voor zowel onszelf als voor mens en milieu. 

lees meer →


31/10/2022

TESCON VANA ideaal als pleisterondergrond voor metalen liggers

De allround pro clima kleefband TESCON VANA bestaat ook in breedtes 15cm, 20cm en 30cm. In die varianten is hij dankzij zijn extreme hechtkracht op metaal en beton en goede overpleisterbaarheid ideaal als hechtingslaag voor pleister op metalen liggers…

lees meer →


11/10/2022

Nieuwe lastenboeken op onze ISOPROC website

De laatste maanden staken we heel wat tijd in het updaten van onze lastenboeken. En het resultaat mag gezien worden…. We maakten de meeste lastenboeken op in neutrale en niet-neutrale versies, en stellen ze ter beschikking als Word-documenten. Op die manier maken we het eenvoudiger om teksten te kopiëren in je eigen lastenboeken.

lees meer →


11/10/2022

Nieuwe gids voor lucht- wind- en regendichting rond ramen en deuren

We zijn trots om onze nieuwe brochure voor te stellen.

Het is een totaaloplossing voor de luchtdichte, wind-, regen en waterdichte plaatsing van ramen en deuren aan hun binnen- en buitenzijde.

lees meer →


11/10/2022

Nieuw! INTELLO X (PLUS) vervolledigt het INTELLO gamma

INTELLO X (PLUS) is een gewapende, vochtvariabele, weer- en UV-bestendige allround damprem.

Door de combinatie van zijn verhoogde UV- en weerbestendigheid en lichtgrijze kleur maakt de INTELLO X ook toepassingen mogelijk die vroeger minder evident waren.

lees meer →


14/09/2022

Versterk de voordelen van je Celit onderdak met iQ3-cellulose

iQ3 (laten) plaatsen is sneller & goedkoper! - iQ3 versterkt de voordelen van je Celit onderdak. - Isoleren met Celit en iQ3 is goed voor het klimaat. - Met Celit is je (onder)dak al geschikt voor iQ3.

lees meer →


15/03/2022

Het milieu is belangrijker dan slogans: iQ3 zakken integraal gerecycleerd tot nieuwe verpakking

Vanaf 2022 leveren wij onze iQ3-cellulose isolatie in zakken met een minimale bedrukking. Je leest het goed: geen logo’s, slogans en productcommunicatie meer, enkel nog de wettelijk vereiste minimumvermeldingen. Door de afwezigheid van inkt op de plastic verpakking van onze iQ3-cellulose isolatie, kan deze integraal gerecycleerd worden tot transparante verpakkingsfolie, in plaats van tot zwarte gedowncyclede folie…

lees meer →


03/02/2022

ISOPROC neemt deel aan een debat over de uitdagingen in de bouw (op LN24.be)

‘La Belgique se relance’: een zeer interessante reeks op LN24.be. Op 03/02/2022 was onze ISOPROC collega Arnaud Ben Haddou te gast om het te hebben over de sector van de bouw. Kijk je mee naar de opname van dit interessante debat tussen een producent, een bouwfirma en een architect over de uitdagingen in de bouwsector?

Andere tafelgenoten: Xavier Michaux (Chimsco Groupe), Nicolas Bourguignon (SPECIMEN architects), Skarlidis Vassilios (SDWorks Belgium).

lees meer →


09/07/2021

Blog | Goed isoleren bij renovatie en nieuwbouw? We zijn er nog niet!

Aandachtspunten voor isolatie, comfort, luchtdichtheid, akoestiek en brandveiligheid

lees meer →


09/07/2021

Ons praktijkgericht aanbod voor isolatie en na-isolatie bij renovatie en herbestemming

Het klimaat staat in brand. Als we de Europese klimaatdoelstellingen tegen 2030 en 2050 willen halen, moeten we dringend serieuze stappen zetten. 

lees meer →


09/07/2021

ISOPROC opnieuw laureaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen - Een kleine greep uit onze acties

Na vorig jaar behaalde ISOPROC ook in 2021 de titel ‘Laureaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen’. 

lees meer →


15/06/2021

Blog - Luchtdicht bouwen: hoe pak je het aan?

Energiezuinig bouwen is meer dan dik isoleren. Het is ook luchtdicht bouwen en denken aan totaaloplossingen waarbij de structuur, de isolatie en de wind- en luchtdichtheid perfect op elkaar zijn afgestemd om een duurzaam en energiezuinig gebouw te garanderen. 

Met een goede luchtdichtheid bespaar je energie en voorkom je bouwschade. Bovendien draag je bij aan een gezond en comfortabel binnenklimaat en een optimale werking van de thermische en akoestische isolatie ...

lees meer →


03/05/2021

Isoleren van gewelven met iQ3-cellulose - Nieuwe totaaloplossing

Het restaureren van patrimonium wordt vaak onderbelicht. Toch is het thermisch isoleren van kerken en andere historische gebouwen noodzakelijk voor energiebesparing, het verhogen van het comfort en het beschermen van de constructie zelf tegen aftakeling. Het belang hiervan neemt bovendien nog toe wanneer dergelijke gebouwen opnieuw intensiever gebruikt worden bij herbestemming. 

lees meer →


26/03/2021

iQ3-patch voor afdichten van inblaasopeningen

De iQ3-patch is een speciale uitgave van TESCON VANA Patch, met dezefde gekende kwaliteit en gebruiksgemak. Hij is daarentegen enkel geschikt en beschikbaar voor de betere cellulose-isolatie. grin 

Uiteraard is de kleefkracht sterk en langdurig (zelfs in vochtige omstandigheden).

lees meer →


11/02/2021

pro clima AEROFIXX - Luchtdichting sprayen en kitten op perslucht

Het aanbrengen van vloeibare afdichting zit in de lift. Dankzij het nieuwe AEROFIXX-systeem haalt pro clima het nu ook uit de niche. 

Niet elke aannemer beschikt immers over een airless toestel. Wel over een compressor.

lees meer →


10/02/2021

Terugblik op 2020: wat een jaar...

In 2020 paste iedereen zich (noodgedwongen) aan…. 

Ondanks de uitdagingen van dit bizarre jaar, kregen we bij ISOPROC toch het één en ander verwezenlijkt. Neem je ook graag een kijkje achter de schermen? Ben je benieuwd naar onze resultaten, enkele interessante werven, de inspanningen op het vlak van kwaliteit of de werkgroepen waaraan we bijdroegen? We hebben het allemaal voor je samengevat in een ‘infographic’. 

lees meer →


04/01/2021

Verlengde erkenning ISOPROC Testing voor BlowerDoor

De verlenging van onze BCCA erkenning is binnen… We zijn dus helemaal klaar om ook de komende jaren de luchtdichtheidstesten van je projecten te verzorgen. 

lees meer →


03/12/2020

ISOPROC gesloten tijdens de eindejaarsperiode

Onze kantoren zijn gesloten vanaf vrijdag 25/12/2020 tot en met zondag 03/01/2021.

lees meer →


03/12/2020

Nieuw! TESCON VANA 30cm

Geschikte ondergrond voor pleister op metalen poutrels.

lees meer →


03/12/2020

Wees fier - campagne gaat door

In 2020 kregen we heel wat selfies binnen van aannemers die trots zijn dat ze onze duurzame producten toepassen. Zij vroegen hun gratis hoody of t-shirt (van het merk Neutral) aan en verdedigen er trots onze Belgische kleuren mee.

Wil jij dit ook? Lees er alles over achter deze link.

lees meer →


17/09/2020

blaugelb Triotherm+: Revolutionair systeem voor de inbouw van schrijnwerk

blaugelb Triotherm+ is ons nieuwste systeem om ramen en deuren bij ETICS-gevels, spouwmuren of binnenisolatie eenvoudig in het midden van de isolatielaag te installeren.

Het zorgt niet enkel voor een geïsoleerde, afgedichte en koudebrugvrije inbouw van het schrijnwerk, maar brengt mechanische krachten ook op een betrouwbare manier over naar het dragende deel van de muur. Het is met andere woorden een verbeterd alternatief voor inbouwsystemen op basis van samengeperst PU-afval.

lees meer →


17/09/2020

SOLITEX FRONTA QUATTRO FB - Wandbeschermingsfolie met brandklasse B s1 d0

De succesvolle wandbeschermingsfolie pro clima SOLITEX FRONTA QUATTRO bestaat vanaf nu ook in een moeilijk ontvlambare versie, de SOLITEX FRONTA QUATTRO FB. Deze folie behaalde de brandklasse B-s1-d0 en biedt meer zekerheid bij de constructie van hoge gebouwen.

lees meer →


17/09/2020

Benut vanaf nu onze iQ3-inblaasmobiel

Moet je wel eens een X-Floc machine huren voor een werf en wens je geen tijd te verliezen bij de opstart? Of heb je geen plaats voor de inblaasapparatuur in je eigen bestelwagen? Maak dan gebruik van onze nieuwe iQ3-inblaasmobiel.

lees meer →


17/09/2020

AEROSANA VISCONN FIBRE white

Nadat de vloeibare sproeibare luchtdichting AEROSANA VISCONN reeds in witte versie bestond, is nu ook de FIBRE versie in het wit beschikbaar. En dit uiteraard aan dezelfde prijs als zijn blauw/zwarte tegenhanger. De witte versie werd ontwikkeld op vraag van de markt, omdat hij minder zichtbaar is onder de eerste verflagen bij de binnenafwerking.

lees meer →


17/09/2020

Nieuwe attesten en een technische website www.iQ3-tech.eu

Dit jaar werd onder meer de ETA voor iQ3 vernieuwd, behaalden we het label Produit Biosourcé en zijn we niet enkel opgenomen in de EPB databank, maar ook in de B-EPD databank (voor milieuprestatiecertificaten). Bovendien heeft iQ3 sinds kort ook een CE-markering en een Declaration of Performance. Maar daar stopt het niet ...

lees meer →


08/07/2020

Praktijktip – Hou je zaagblad proper bij het verzagen van Celit

Wij krijgen bij ISOPROC af en toe de opmerking dat het niet altijd eenvoudig zou zijn om de Celit4D houtvezelplaten te verzagen. Het zaagblad blijkt daarbij wel eens toe te slibben…

Ook merken we dat sommigen absoluut geen probleem ondervinden, en anderen wel. Ligt dit nu aan de diameter van het zaagblad? Of aan de bitumen? Of misschien is het toerental van de zaagmachine wel de boosdoener. We zochten het voor je uit, tezamen met de product specialisten van Festool.

lees meer →


15/06/2020

Blog - Meer isoleren... goed voor het klimaat en de rest van het milieu? En wat dan met iQ3?

Duurzaam bouwen is in veel gevallen een uitgeholde term geworden. Wil je bouwen met een beperkte klimaat- en milieu-impact, dan moet je rekening houden met zeer veel deelaspecten. Het gaat dus verder dan het beperken van de energiebehoefte voor verwarming/afkoeling van een gebouw (het zogenaamde ‘operationeel energieverbruik’). De impact van het materiaal zelf, ruimtelijke ordening en gezondheid zijn slechts enkele van de andere factoren die in rekening moeten gebracht worden.

lees meer →


15/06/2020

iQ3-cellulose is een lokaal verankerd 'Produit Biosourcé' en zorgt voor extra isolatiepremie van 25%

iQ3-cellulose mag zich officieel ‘Produit Biosourcé’ noemen…

lees meer →


15/06/2020

Wees Fier-campagne fase 2: we halen alles uit de kast!

De winter is nu gedaan. Tijd voor de volgende fase van onze wees-fier campagne. We zetten de waarde van jouw werk, échte duurzaamheid en Belgische kwaliteit in de focus.

lees meer →


15/06/2020

ISOPROC behaalt Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Bij ISOPROC willen we duurzaamheid niet enkel prediken, maar vooral in de praktijk omzetten. Daarom dienden wij in 2019 een actieplan in voor het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). VCDO helpt bedrijven bij het realiseren van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties om zo te komen tot een bedrijfsvoering die zowel winstgevend is voor onze onderneming als voor mens en milieu.

lees meer →


15/06/2020

iQ3-profil: video, renovatie en veranderingsgericht bouwen

Bekijk hier onze geanimeerde video van alle toepassingsgebieden.

lees meer →


12/02/2020

‘Wees fier’-campagne

Vanaf vandaag starten we deze broodnodige campagne om de waarde van jouw werk, échte duurzaamheid en Belgische kwaliteit in de focus te zetten.

lees meer →


07/02/2020

Gehoord tijdens Polyclose

Tijdens de afgelopen Polyclose beurs bevestigden raaminstallateurs waarom ze zo fan zijn van pro clima EXTOSEAL ENCORS en CONTEGA PV.

lees meer →


06/02/2020

Wederom bewezen prestaties

pro clima bewijst nogmaals haar eigen doelstelling ‘Het beste product voor elke toepassing’.

lees meer →


26/11/2019

Expertiseblog: Kritische column over dakisolatienorm

Paul Eykens, afgevaardigd bestuurder ISOPROC, in Rooftech 11/2019

Vanaf 2020 strafpunten als de dakisolatienorm niet wordt gehaald...

lees meer →


25/10/2019

Wat is er nieuw aan de INTELLO PLUS?

Het is een kleine praktische verandering, maar we zijn zeker dat ze je bevalt…

lees meer →


24/10/2019

ISOPROC neemt deel aan Belgian Roof Day

Belgian Roof Day komt er weer aan en gaat door op 29/11/2019. Ook dit jaar neemt ISOPROC deel. Maar let op! De ingang van de beurshal is verplaatst, en zo ook onze stand.

lees meer →


24/10/2019

Winnaar street-art wedstrijd: Ontwerp in detail

Bij ISOPROC beseffen we dat de een duurzamere wereld verder gaat dan duurzaam bouwen. Daarom vinden we het onze opdracht om te sensibiliseren rond de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. In dat kader organiseerden we begin dit jaar een street-art wedstrijd om een kunstwerk over deze doelstellingen te maken…

lees meer →


23/10/2019

ISOPROC sponsort Sail to the COP

Bij ISOPROC beseffen we dat de een duurzamere wereld verder gaat dan duurzaam bouwen.Daarom sponsoren we de zeiltocht ‘Sail to the COP’, waarbij een 30-tal jongeren met de zeilboot reizen naar de jaarlijkse VN klimaattop (COP25) in Chili.

Alle informatie over deze zeiltocht en de ambities van de klimaatjongeren vind je op https://www.sailtothecop.com.

lees meer →


04/07/2019

Video vernieuwde productielijn iQ3-cellulose

​Van kwaliteitskranten tot betrouwbare Belgische isolatie

lees meer →


04/07/2019

Opening ISOPROC belevingscentrum Achêne - Aftermovie

Dank jullie wel voor jullie talrijke aanwezigheid op de opening van ons nieuwe ISOPROC belevingscentrum in Achêne.

lees meer →


04/07/2019

ISOPROC Testing - Nieuwe overzichtsflyer aanbod metingen

Dé partner voor al je metingen. Wist je dat ISOPROC…

lees meer →


13/06/2019

ISOPROC moeilijk bereikbaar op 14/06/2019

Op 14 en 15 juni e.k. openen wij ons nieuwe belevingscentrum in Achêne met een symposium, receptie en een belevingsdag. Door dit event zullen de meeste diensten op deze dagen onderbemand en daardoor moeilijk bereikbaar zijn.

lees meer →18/03/2019

Street Art wedstrijd: Plaats een graffiti werk van 350m² en win 8000€

Als familiebedrijf dat inzet op het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen, door thermische isolatie van gebouwen met een zo laag mogelijke milieu-impact, onderschrijven wij volledig de Sustainbable Development Goals van de Verenigde Naties.

Dit zetten we graag kracht bij door 1 van de muren van onze vestiging in Achêne (Ciney) te laten beschilderen met een kunstwerk waarin een boodschap verwerkt wordt rond één of meerdere van deze ontwikkelingsdoelen.

Hiervoor organiseren we een wedstrijd.

lees meer →


27/02/2019

Duurzaam ondernemen is waar het écht om draait

Lees meer over ons engagement voor

 • Sign for my future
 • VOKA Charter Duurzaam ondernemen

...

lees meer →


27/02/2019

Blog voor Sign for my Future: Stop met cynisme en nonchalance… Eigen volk eerst!

Nooit gedacht dat ik die slogan ooit zelf zou gebruiken… maar het cynisme en gebrek aan daadkracht van een aantal politici wanneer het over het klimaat gaat en het calimero-complex bij een groeiend deel van de bevolking dat daar tegenover staat, dwingen mij tot dergelijke uitspraken.

lees meer →


26/02/2019

Batibouw - iQ3 op Expo circulair bouwen

Bezoek jij dit jaar ook Batibouw? Breng dan zeker ook een bezoekje aan de Expo Circulair bouwen in hal 5 (permanent). Ook onze iQ3-cellulose werd geselecteerd voor deze expo…

lees meer →


25/02/2019

Nieuw van pro clima

Uitbreiding vloeibare dampremmen & Zelfklevende luchtdichte en weersbestendige folie

Na lange marktstudie, ontwikkeling en testwerven heeft pro clima nu ook ideale oplossingen voor het luchtdicht maken van onder meer:

 • ventilatieschachten
 • sporthallen (e.d.) zonder binnenbepleistering
 • aansluitingen betonplaat en muur
 • moeilijk bereikbare plaatsen
 • kleine en grote voegen/scheuren.

Betekent dit het einde van de klassieke dampremmen en folies? ...

lees meer →


24/02/2019

INTELLO nog maar eens getest en goed bevonden

INTELLO PLUS is sinds kort de eerste damprem die in de Verenigde Staten de luchtdichtheidstesten voor ASTM E2357 doorstond en tegelijkertijd aan de vereisten voldoet van IECC, IRC 2015 en ASHREA 90.1.

Klinkt het wat Chinees?

lees meer →


19/11/2018

Expertiseblog: Damprem, dampscherm of intelligente damprem? Kan je er nog aan uit?

Voor de gezondheid en levensduur van een gebouw, streven we ernaar de hoeveelheid vocht in de bouwschil te beperken.

Te hoge vochtigheid in de isolatie vermindert het isolerend effect en kan schimmelvorming of bouwschade tot gevolg hebben.

Een dampscherm of damprem aan de warme zijde van de isolatie moet de constructie alvast beschermen tegen van binnenuit indringend vocht… Maar welke moet je nu gebruiken?

lees meer →


07/09/2018

Praktijkopleiding ter plaatse - ​Mobiele onderdakmaquette met aandacht voor aansluitingsdetails

Stel je je vragen bij het wind- en regendicht uitvoeren van een kilgoot, een dakraam, een noordboom,... ? Hoe zit het met de winddichte aansluiting van een onderdak (of Sarkingdak) op een spouwmuur? Heb je nog vragen bij de plaatsing van Celit? Nodig Christoffel uit.

lees meer →


06/09/2018

Pixii Expert Day - The performance gap

Hoe groot is het verschil tussen theoretische energieprestaties en reëel energiegebruik bij woningen? Te groot! Hoog tijd om met een Expert Day deze ‘performance gap’ onder de loep te nemen en theorie en realiteit beter op elkaar af te stemmen.

lees meer →


06/09/2018

Expertiseblog: Hoe zit dat nu met de kleefkracht van tapes, lijmen,…?

Wat is de wetenschappelijke achtergrond? Wat lijkt goed vs. wat ís goed?

In dit artikel vind je antwoord op de volgende vragen:

 • Zijn niet alle tapes hetzelfde?
 • Het begint bij de productie…
 • Waarom kleven lijmen/kleefstoffen eigenlijk?
 • De opbouw van hechtKRACHT
 • Wat heeft oppervlaktespanning ermee te maken?
 • In de praktijk: ondergronden / vochtbestendigheid / toekomstige normen
 • Wat leert de ‘kleeftest op de vinger’ ons, en vooral… wat leert het ons niet?

lees meer →


06/09/2018

CONTEGA SOLIDO SL-D nu ook in 15cm en 20cm

Na zijn lancering in 2015, is de overpleisterbare en volvlaks klevende aansluitband CONTEGA SOLIDO SL-D uitgegroeid tot één van de pro climasterkhouders. Zijn dubbelzijdig klevende strook…

lees meer →


01/08/2018

Unieke opleiding rond platte daken: Compact dak en duodak vs. warm dak

Schrijf je nu in. Data: 22/08/2018 (Westerlo) | 31/08/2018 (Gent)

lees meer →


13/07/2018

Gezocht: Jobstudent administratie / marketing

Als helpende hand zal je ingeschakeld worden om o.a.

 • Klant- en andere gegevens in ons CRM-klantenopvolgingssysteem en op websites aan te vullen en te corrigeren
 • Klanten te contacteren en brochures op te sturen
 • Lay-out bij te werken van infofiches en ander documentatiemateriaal
 • Brochures uit te sorteren, ordenen van materiaal e.a.

Wil jij in de zomermaanden (van 20/08/2018 tot 19/09/2018) ons team versterken om een aantal administratieve en marketing gerelateerde taken te vervullen en ondertussen een eerste leerrijke werkervaring op te doen? Dan is deze job zeker iets voor jou.

lees meer →


25/03/2018

Wees gerust: Het ISOPROC HABITAT principe en de keuze voor onze merken

Waarom selecteerden wij Celit, iQ3 en pro clima? En hoe past alles samen?

lees meer →


25/03/2018

Nieuwe producten pro clima 2018

Op Batibouw 2018 hebben we alvast een tipje van de sluier gelicht, maar hierbij zetten we de pro clima voorjaarsnieuwigheden nog even op een rij.

lees meer →


25/03/2018

pro clima KENNIS 2018-2019

De nieuwe pro clima KENNIS 2018-2019, het naslagwerk voor luchtdichting en afdichting van de bouwschil, is beschikbaar. Bestel hem nu!

lees meer →


09/02/2018

ISOPROC op Batibouw 2018

ISOPROC heeft dit jaar heel wat in petto voor de Batibouw bezoekers. ISOPROC pakt op haar stand uit met een ‘ervaringshuisje’, waar je als bezoeker zelf een luchtdichtingstest mee kan uitvoeren.

lees meer →


01/02/2018

Geen prijsstijging pro clima: uniek

Reeds een aantal jaren na elkaar voeren we geen prijsverhoging door voor pro clima. Ook dit jaar zal er (voor zover wij momenteel kunnen inschatten) geen prijsverhoging volgen.

We varen hiermee tegen de stroom in.

lees meer →


12/01/2018

Bezoek ISOPROC op Bouw & Reno

Van 13 t.e.m. 21 januari zal je ISOPROC samen met Bouwunie en Kamp C kunnen vinden op het adviesplein (Hal 3 Stand 3228) van Bouw & Reno (Antwerpen Expo).  Vraag ter plaatse gratis gratis professioneel bouw- en renovatieadvies

lees meer →


02/01/2018

Naamswijziging i3 naar iQ3 & blazersevents

Doorheen enkele bijeenkomsten lanceerden we eind 2017 iQ3 als nieuwe naam voor onze cellulosevlokken. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de talrijke opkomst, zowel in Vlaanderen als Wallonië. Betreffende iQ3: ...

lees meer →


10/07/2017

Nieuwe flyers Celit 2017

Twee nieuwe Celit flyers voor-aannemers-en-bouwheren

lees meer →


05/04/2017

nieuwe producten pro clima 2017

ISOPROC SOLUTIONS heel wat nieuwe producten.

lees meer →


30/01/2017

X-Floc - BATIBOUW PROMOTIES

Beschikt u over een X-Floc Zellofant M95 en wenst u uw werkrendement te verhogen? Profiteer dan van onze Batibouw promoties!

lees meer →


27/01/2017

ISOPROC op Batibouw 2017

ISOPROC heeft dit jaar heel wat in petto voor de Batibouw bezoekers.

lees meer →


18/01/2017

Celit on tour

Kom naar onze Celit on tour en ontdek de meerwaarde van onze houtvezelplaten voor uw onderdak(en) met betrekking tot comfort, energiebesparing en zekerheid.

lees meer →


14/12/2016

Sluiting feestdagen

Laat ons beginnen met u nu al een vrolijk kerstfeest en enkel maar goede dingen toe te wensen voor 2017. Zijn we er vroeg bij? Misschien wel, maar zo kunnen we u ook tijdig laten weten dat de kantoren van ISOPROC en PCIM (productielijn i3-cellulose isolatie) gesloten zullen zijn van 26/12/2016 tot en met 02/01/2017. Voor onze vakhandels: Wenst u nog zeker te zijn dat uw pro clima bestelling in 2016 wordt geleverd? Stuur ons dan uw bestellingen door vóór 19/12/2016 (10u30).

 

lees meer →


19/09/2016

2017: Behaal uw verplichte erkenning voor binneninsolatie

Vanaf 01/01/2017 kunnen mensen enkel nog beroep doen op de Vlaamse subsidie voor binnenisolatie indien ze werken met een erkende ‘installateur voor binnenisolatie’...

lees meer →


01/07/2016

Nieuwe medewerkers voor Celit en pro clima

Kent u onze nieuwste medewerkers al?

lees meer →24/06/2016

KMO portefeuille voor opleidingen

Sinds april 2016 zijn de ISOPROC opleidingen erkend in het kader van de KMO-portefeuille waardoor bedrijven kunnen profiteren van extra subsidies voor het volgen van onze opleidingen.

lees meer →


24/06/2016

Celit in EPB databank

Als enige houtvezelplaten voor onderdaken en wandbescherming staan Celit 4D, 3D, 12S, 18S en 25S in de EPB databank. Zo bent u met Celit alweer een stapje voor…

lees meer →


24/06/2016

Systemen voor debietmeting ventilatiesystemen

Voor bouwaanvragen van wooneenheden vanaf 01/01/2016 is een debietmeting van het ventilatiesysteem verplicht. Afhankelijk van het type gebouw en de capaciteit van het ventilatiesysteem, heeft u een ander toestel nodig.

lees meer →


24/06/2016

X-Floc - voorjaarspromotie EM400

Voor de voorjaarspromotie van 2016 maakte X-Floc een speciale setprijs voor de machines uit het EM400 gamma in combinatie met de FFB2000 Pro afstandsbediening en de DS-optie (ref. 5060) voor de radiogestuurde draaitalregeling van het schoepenwiel.

lees meer →


24/06/2016

Geslaagde 1ste editie ISOPROC Training Days

Eind april organiseerden we de eerste ISOPROC Training Days voor vakhandels, hun klanten, studiebureaus en architecten.

Het doel: onze klanten onderdompelen in de ISOPROC wereld, zodat ze op 1 dag een volwaardige opleiding m.b.t. de basisbeginselen van duurzaam bouwen, onze producten, nieuwigheden en totaaloplossingen konden volgen.

lees meer →


26/02/2016

ISOPROC op Facebook, Linked-in & Twitter

Het is zover. ISOPROC heeft de stap naar de sociale media gezet.

lees meer →


26/02/2016

Lancering nieuwe producten

Vanaf Batibouw lanceert ISOPROC SOLUTIONS heel wat nieuwe producten.

lees meer →


26/02/2016

Nieuwe pro clima KENNIS 2016

Vanaf Batibouw lanceren wij de nieuwe pro clima KENNIS 2016.  Ook dit jaar werden er weer heel wat elementen aan de KENNIS toegevoegd, zoals:

lees meer →


24/02/2016

Eco-Actief 8 info & demobeurs ecologisch bouwen

Voor de 8° maal reeds ontvangen wij leveranciers en klanten die hun best beentje voorzetten om u alle mogelijke informatie omtrent ecologisch (ver)bouwen te bezorgen.

lees meer →


18/02/2016

Nieuwe ISOPROC SOLUTIONS homepage

Verrast door de nieuwe look and feel van de ISOPROC homepage? Hopelijk voel je je niet verloren.

lees meer →


05/10/2015

Eurabo-opleiding pro clima luchtdichting voor zelfbouwers - 19/11/2015

​pro clima luchtdichting in houtbouw en massiefbouw

lees meer →


05/10/2015

Eurabo-opleiding pro clima luchtdichting voor professionelen - 18/11/2015

​Eurabo-opleiding pro clima luchtdichting voor bouwprofessionals.

lees meer →


01/10/2015

Ervaar een luchtdichtheidstest op de werf Le Chantier vert (Forem - 15/10/2015 - Frasnes-lez-Anvain)

Op de duurzame groene Werf van Forem worden werkzoekenden in reële werkomstandigheden gevormd voor functies in studiebureaus, ruwbouw, afwerking en speciale technieken. De opleidingen op maat overstijgen de nieuwe EPB regelgeving en via een innovatieve pedagogische vorming worden vaardigheden aangeleerd die door de werkgevers van vandaag worden verwacht.

ISOPROC SOLUTIONS en INNOVISO zijn partner van deze actie en zullen aanwezig zijn bij het evenement « Ervaar een luchtdichtheidstest » met haar expertise, samen met de verantwoordelijken van deze groene Werf.

lees meer →


10/09/2015

ISOPROC neemt deel aan PassiveHouse 2015 (11-13/09) en deelt gratis kaarten uit

PassiveHouse is voor duizenden bezoekers en ondernemers de jaarlijkse hoogmis in België voor energiezuinig bouwen en verbouwen. Naast het standenaanbod (ingedeeld met themaroutes) biedt PassiveHouse u gratis infosessies, getuigenissen van bewoners (op Meet & Build) en demonstratie-ateliers, waar u kan ontdekken hoe bedrijven op de werf te werk gaan.

lees meer →


20/08/2015

Nieuw! CONTEGA SOLIDO SL-D

Overpleisterbare luchtdichtingsband met dubbelzijdige kleefband voor luchtdichte aansluiting van schrijnwerk.

lees meer →


04/06/2015

Bezoek ons op I Am Architect - Do 11/06/2015

Dit jaar neemt ISOPROC SOLUTIONS voor de eerste maal deel aan I Am Architect. Dit evenement gaat uit van Centrum Duurzaam Bouwen en werpt aan de hand van praktijkcases licht op de hedendaagse uitdagingen waarmee architecten geconfronteerd worden. Onze inbreng?...

lees meer →


12/05/2015

Sluiting Hemelvaartsdag

Wij maken de brug na Hemelvaartsdag. Onze kantoren zullen dan ook gesloten zijn op 14 en 15/05/2015. Wij staan opnieuw voor u klaar op 18/05/2015.

lees meer →