x

Op de hoogte  

22/12/2023

Arnaud Ben Haddou en Laurent Dricot vieren Jubileum bij ISOPROC - darren.missa@isoproc.be


Dit jaar vieren Arnaud en Laurent hun 10-jarig jubileum bij ISOPROC. 

Beiden staan reeds van bij het begin aan de basis van onze eigen productielijn voor iQ3 cellulose isolatie, Laurent als polyvalent arbeider en Arnaud als plant manager.
Samen hebben ze er mee voor gezorgd dat ISOPROC-PCIM geëvolueerd is van een kleinschalige productie-eenheid in een gehuurd gebouw in de rue du Péquet naar een volautomatische productielijn in een modern gebouw in de Rue de Gorimont in Achêne vandaag.

10 jaar later staat Laurent nog altijd elke dag paraat om het beste van zichzelf te geven en de productielijn van grondstoffen te voorzien, de stock op orde te houden of om camions te laden. Hij kent de fabriek van binnen en van buiten en staat altijd klaar om anderen te helpen of om nieuwe medewerkers te begeleiden. Mede dankzij hem kunnen we onze klanten elke dag iQ3-cellulose van de beste kwaliteit leveren. 

Arnaud heeft de fabriek gedurende 7 jaar van 0 opgebouwd. In het begin stond hij vaak nog zelf mee aan de productielijn, deed hij zelf het onderhoud en de herstellingen enz.. Hij stond letterlijk dag en nacht klaar voor de fabriek en zijn team. Deze polyvalente duizendpoot heeft gaandeweg de productielijn verbeterd, het team verder uitgebouwd en de bouw van de nieuwe fabriek in de Rue de Gorimont schitterend begeleid tot en met de verhuis in 2019. In die tijd ging de productie van gemiddeld 4400 ton per jaar enkel voor België naar 10 000 ton per jaar in 2020 voor België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. 

In 2020 koos hij voor een nieuwe uitdaging binnen ISOPROC. Als product en project development manager werkt hij vandaag mee aan de toekomst. Hij begeleidt diverse projecten voor certificering en verbetering van bestaande producten én voor ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen om onze klanten een nog vollediger totaalpakket aan duurzame bouwoplossingen voor de gebouwschil te kunnen aanbieden.  
Wij danken Laurent en Arnaud voor hun jarenlange inzet voor ISOPROC en hopen dat ze nog lang bij ons blijven. Zonder hen stonden we niet waar we vandaag staan.