x

Op de hoogte  

13/10/2023

Luchtdicht bouwen in de focus: Hotel JAM Lissabon verwezenlijkt historische BlowerDoortest - darren.missa@isoproc.be


Bij ISOPROC zijn we verheugd om ons meest recente project bij Hotel JAM in Lissabon te delen, dat een opmerkelijke mijlpaal heeft bereikt op het gebied van luchtdicht bouwen. In nauwe samenwerking met het gerenommeerde architectenbureau Nelson group company hebben we de allereerste grootschalige blowerdoortest in Portugal uitgevoerd, en de resultaten zijn verbluffend.

Dit project is niet alleen bijzonder vanwege de schaal van de blowerdoortest, maar ook vanwege zijn pioniersrol in het bevorderen van luchtdichtheid in heel Portugal. Luchtdicht bouwen staat nog in de kinderschoenen in dit land, en Hotel JAM markeert een belangrijke stap voorwaarts in de richting van energie-efficiënte bouwmethoden.

Vóór de test heeft onze deskundige adviseur en docent bij ISOPROC, André Baivier, een grondig locatiebezoek uitgevoerd om het architectenbureau te adviseren over de fundamenten van luchtdicht bouwen. Deze betrokkenheid illustreert ons streven naar hoogwaardige bouwadviesdiensten, zodat elk project de gewenste prestaties kan behalen.

Dit baanbrekende project vervult ons met trots en motiveert ons om samen met al onze partners verdere stappen te zetten in de richting van duurzame en energiezuinige bouwpraktijken. Het is een duidelijke demonstratie van onze toewijding aan innovatie en het stimuleren van positieve veranderingen in de bouwsector. We zijn vastberaden om de standaard te verhogen en een groenere toekomst te bouwen, project na project.