x

Verkoop

Distributienetwerk

Onze geselecteerde bouwmaterialen Celit, pro clima en DämmRaum verdelen wij via een uitgebreid netwerk van professionele vakhandels. Op die manier vindt u de producten steeds dichtbij uw werf of magazijn. Ook kan u profiteren van hun technisch advies, hun (speciale) prijzen en de synergieën met andere bouwmaterialen.

Zoek hier de vakhandel in uw buurt.
 

Plaatsers

iQ3 Cellulose-isolatie wordt enkel geplaatst door gecertifieerde ‘blazers’ (die hun materiaal zelf bij vakhandels aankopen). Zij volgden een theoretische en praktische opleiding (inclusief werfbegeleidingen) om cellulose kwalitatief en duurzaam te kunnen plaatsen. Zij zijn ook het best geplaatst om uw project correct in te schatten en een offerte op maat aan te bieden.

Zoek de gecertifieerde plaatsers in onze lijst met professionals.
 

Rechtstreekse verkoop

Gespecialiseerde apparatuur - meetsystemen en inblaasmachines - verkopen wij rechtstreeks. Enkel zo kunnen wij de gebruikers een professionele en verregaande ondersteuning garanderen. Bij apparatuur is het volgens ons noodzakelijk om toe te zien op correct gebruik en een snelle dienst na verkoop. Op die manier geven wij een praktische introductie bij de levering van elk systeem, staan wij u bij in de keuze van de benodigde toebehoren, en kan u bij ons terecht voor diensten als verhuur en herstellingen.

  • Vraag uw persoonlijke offerte aan voor de meetsystemen van Minneapolis Blowerdoor (meetapparaten voor luchtdichtheid) op +32 15 62 18 35 of via het contactformulier.
    In Nederland kan u terecht op +31 438 200 392 of info@isoproc.nl.
  • Vraag uw persoonlijke offerte aan voor X-Floc inblaasapparatuur op +32 15 69 87 05 of via het contactformulier. In Nederland kan u terecht op +31 438 200 392 of info@isoproc.nl.