x

Opleidingen

Op regelmatige basis organiseren wij (i.s.m. onze professionele vakhandels) productopleidingen voor Celit, iQ3, pro clima, blaugelb Triotherm+ en iQ3-profil.

Kijk hieronder naar de lijst met komende opleidingen en ontdek een opleiding in uw buurt.

Extra! Opleidingen op maat / Incompany opleidingen. Wij bieden eveneens theorie- en praktijkopleidingen op maat aan, over thema’s rond wind- en luchtdichting, duurzaam isoleren met iQ3 cellulose en luchtdichtheidsmetingen (BlowerDoor). Deze opleidingen worden aangeboden in ons opleidingscentrum in Hombeek, Achêne of bij u in het bedrijf. Afhankelijk van het thema en het aantal deelnemers kunnen deze opleidingen ook gratis worden aangeboden. Aarzel zeker niet om ons hierover vrijblijvend te contacteren via education@isoproc.be.

 

Sommige van onze opleidingen worden gesubsidieerd door de kmo-portefeuille (registratienummer DV.0216562), Constructiv, Vormelek en Bouwunie. Een aantal opleidingen zijn erkend door de Orde van Architecten en het Vlaams Energieagentschap (VEA). Bij de betreffende opleidingen staat één of meerdere van de volgende logo's:

  erkenning KMO portefeuille  Constructiv  erkenning winteropleiding  Vormelek  Orde-van-architecten  VEA

Voor algemeen vormende opleidingen over de thema’s duurzaam bouwen, isolatie, luchtdichtheid, wind- en waterdichtheid, thermografie en het meten van luchtdichtheid kan u terecht bij ons expertisecentrum ISOPROC INNOVISO.


Datum: 17/04/2024 - 17/04/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie:

Aantal personen:

  • Webinar - Renovatie van hellende daken: scenario's en praktijkgerichte oplossingen

    Webinar (11u - 12u30)

    Deze opleiding biedt praktijkgerichte inzichten en kostenefficiënte oplossingen voor diverse renovatiescenario's van hellende daken. 

    Hellend dakrenovaties vormen vaak de eerste stap om wooncomfort te verbeteren, energie te besparen en mogelijk extra bruikbare ruimte te creëren. Tijdens deze sessie worden cruciale vragen en voorwaarden behandeld rond het behoud van bestaand timmerwerk, de aanpak van onderdak en dakbedekking, de aanwezigheid van isolatie, en de strategie voor eventuele binnenafwerking.

    Deze webinar wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

    Schrijf je in via deze link.


  • Programma

    Tijdens deze opleiding staan we kort stil bij de huidige en toekomstige EPB-normen, de basisprincipes van thermische isolatie en het belang van preventieve houtbehandeling. Daarna gaan we snel over tot praktijkgerichte oplossingen voor de volgende renovatiescenario's: volledige afbraak en heropbouw, isoleren van buitenaf met behoud van daktimmer en eventuele binnenafwerking, isoleren van binnenuit met behoud van daktimmer en mogelijk ook dakbedekking en onderdak.

    Daarbij besteden we ook aandacht aan het beperken van bouwafval, de totale milieu-impact, efficiënte plaatsing, alsook (akoestisch) comfort en de kostprijs. Afsluiten doen we met vragen, antwoorden en het bespreken van de alternatieven die doorheen de opleiding werden aangereikt door jou als deelnemer.

    Indien je al vragen hebt over dit thema, mag je deze nu al doorsturen via education@isoproc.be. We beantwoorden deze dan in de vragensessie aan het eind van de webinar.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 17/04/2024 - 11:00 - 17/04/2024 - 12:30
    Locatie Webinar
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 1,5
    Resterende plaatsen 100
  • Slideshow
Datum: 18/04/2024 - 18/04/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie: Antwerpen

Aantal personen:

  • Isoleren van platte daken, hellende daken en zoldervloeren

    Een gecombineerde theorieopleiding voor voorschrijvers, zaakvoerders en bouwverantwoordelijken waar praktijkgerichte oplossingen worden aangereikt voor een betrouwbare realisatie van platte daken en voor een aantal scenario's bij de renovatie van hellende daken en de isolatie van zoldervloeren.

    Het compactdak en het warm-compactdak: sinds meer dan 20 jaar een interessant alternatief voor het warm en omgekeerd plat dak

    Het plat dak wordt alsmaar populairder, zowel in nieuwbouwprojecten als bij uitbreidingen (aanbouw, optoppen) en bij de renovatie van gebouwen. Deze daken worden meer en meer uitgevoerd met een dragende structuur in hout, wat de mogelijkheid biedt om de volledige ruimte tussen de draagbalken te vullen met isolatiemateriaal: het compactdak. Het feit dat dit concept toelaat om de dikte van de structuur te verminderen en dat de plaatsing van de isolatie en het dampscherm langs de binnenkant gebeurt (en dus beschut tegen de weersomstandigheden) resulteert meestal in een goedkopere en betrouwbare oplossing. Compactdaken en warme daken kunnen ook gecombineerd worden, de zogenaamde warm-compactdaken (vroeger duo daken genoemd). Deze oplossing wordt vaak toegepast bij renovaties, zonnepanelen, terrassen en groendaken.

    Renovatie van hellende daken: scenario’s en praktijkgerichte oplossingen 

    Renovatie van het dak is meestal de eerste stap die gezet wordt om energie te sparen, eventueel extra bruikbare ruimte te creëren en het comfort te verbeteren. Alvorens aan deze werken te beginnen, zal men zich een aantal vragen stellen: kan het bestaande timmerwerk behouden blijven, hoe zit het met het onderdak en de dakbedekking, is er al isolatie, wat doen we met een eventuele binnenafwerking …? 

    De ambitie is gebouwen comfortabeler, gezonder en energiezuiniger te maken, zodat ze voldoen aan de huidige en toekomstige EPB-normen. We stellen, steeds vertrekkend van de bestaande situatie, verschillende mogelijke oplossingen voor. Daarbij hebben we onder meer aandacht voor het beperken van bouwafval, de totale milieu-impact, de efficiëntie, het thermisch maar ook het akoestisch comfort en, uiteraard, de kostprijs.

    Isoleren van zoldervloeren

    Wanneer de zolderruimte niet dient verwarmd te worden is het dikwijls interessanter niet het dak te isoleren, maar wel de zoldervloer: het oppervlak van de zoldervloer is immers kleiner dan dat van het dak, waardoor er minder isolatiemateriaal nodig is en het verliesoppervlak kleiner is, waardoor er minder energie verloren gaat.

    Op een heel schematische manier bekijken we, in functie van de beginsituatie, een hele waaier van oplossingen.


  • Programma

    Thermische isolatie

    Korte herhaling van enkele basisprincipes:

    • buitenzijde wind- en regendicht,
    • binnenzijde luchtdicht en niet meer dampremmend dan nodig,
    • isoleren zonder tussenliggende luchtlagen.

    Het compactdak en het warm-compactdak

    • Traditionele opbouw van platte daken in houtbouw en hun beperkingen: koud dak - warm dak - omgekeerd dak.
    • Het compactdak: wat is het, hoe werkt het, wat zijn de voordelen en beperkingen?
    • Het warm-compactdak, de combinatie van een compactdak met een warm dak: de oplossing bij zonnepanelen, een terras, groendak, ballast, schaduw, renovatie...
    • Correcte aansluitingen van daken op buitenmuren.

    Renovatie van hellende daken

    • De juiste keuze maken: het dak isoleren of toch beter de zoldervloer? Het dak van binnenuit of van buitenuit isoleren?
    • Preventieve houtbehandeling? 
    • Voorstelling van verschillende oplossingen voor verschillende situaties: volledige afbraak en heropbouw; een keper/gordingen isoleren van binnenuit en van buitenuit; een spantendak isoleren van binnenuit en van buitenuit; isoleren van andere opbouwen, aangebracht door de deelnemers.
    • Vraag en antwoord, met bespreking van andere mogelijke opbouwen aangebracht door de deelnemers.

    Isoleren van zoldervloeren

    Vertrekkend van de bestaande of voorziene opbouw en rekening houdend met de verwachtingen van de opdrachtgever, leidt een reeks eenvoudige vragen, samengebracht in een beslissingsboom, tot meer dan 20 verschillende situaties waarvoor telkens de aangewezen opbouw wordt voorgesteld.

    Workshop uitwerken van bouwknopen

    In kleine groepjes werken deelnemers met behulp van de INNOVISO B’OX verschillende bouwknopen uit waarmee ze worden geconfronteerd bij de realisatie van platte of hellende daken en zoldervloeren. Ideaal is dat de deelnemers daarvoor uit hun eigen praktijk details uitkiezen waarvoor ze een gepaste oplossing zoeken.

    Enkele voorbeelden:

    • aansluiten van een compactdak op een klassieke spouwmuur;
    • dakvoet van een sarkingdak boven een massieve muur met binnenisolatie;
    • vermijden van een bepaalde koudebrug bij zoldervloerisolatie.

    Tijdens de workshop proberen we maximaal aandacht te besteden aan specifieke vragen van de deelnemers. Ideaal daartoe is dat deze vooraf doorgeven welke situaties zij zeker willen behandeld zien, liefst met de nodige details: over welke opbouw gaat het; waar moet deze opbouw op aansluiten; …? Bijkomende informatie met foto’s, tekeningen, schetsen zijn welkom.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 18/04/2024 - 8:30 - 18/04/2024 - 12:30
    Locatie ISOPROC, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 7
    Resterende plaatsen 20
    Documentatie  Infofiche-Gecombineerde-opleiding-Compactdak-Renovatie-hellende-daken-Isoleren-zoldervloeren.pdf - 203 KB
  • Slideshow
Datum: 23/04/2024 - 23/04/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie: Antwerpen

Aantal personen:

  • Luchtdichting voor project- en werfleiders; bereid je werf voor op een geslaagde BlowerDoor test

    Na deze opleiding weet je waar en waarom een luchtdichtheidsmeting kan foutgaan, hoe deze problemen te vermijden en hoe een gebouw of woning optimaal voor te bereiden om de vooropgestelde luchtdichtheidseis te behalen. 

    Met de verstrenging van de energienorm voor tertiaire gebouwen en woningen worden meer en meer luchtdichtheidsmetingen uitgevoerd. Deze luchtdichtheidstesten hebben niet altijd het gewenste resultaat, omdat werfleiders, bouwverantwoordelijken en aannemers niet altijd volledig op de hoogte zijn van wat en hoe er getest wordt en hoe ze het tertiaire gebouw of de woning zo luchtdicht mogelijk kunnen maken om de vereiste luchtdichtheidseis te behalen. 

    Tijdens deze opleiding leren werfleiders en bouwverantwoordelijken waar en waarom het allemaal fout kan gaan, hoe een luchtdichtheidstest wordt uitgevoerd, wat er gemeten wordt, en hoe zij een tertiair gebouw/woning zo goed mogelijk kunnen voorbereiden teneinde de vooropgestelde luchtdichtheidseis te behalen. 

    Deze opleiding wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.


  • Programma
    • Wat is de eis (lastenboek) en is deze moeilijk of gemakkelijk te realiseren, of is ze gewoonweg onrealistisch?
    • Concept van het gebouw en wat is de invloed ervan op de luchtdichtheid?
    • Hoe luchtdichtheid realiseren?
    • Wat zijn de meest voorkomende luchtlekken en hoe deze te vermijden?
    • Tussentijdse test en/of detailmeting
    • Hoe een gebouw voorbereiden op een luchtdichtheidstest en wat zijn de voorwaarden (staat van het gebouw) om een geldige test te kunnen uitvoeren? Tijdens de opleiding wordt er natuurlijk tijd voorzien om in te gaan op vragen van deelnemers.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 23/04/2024 - 9:00 - 23/04/2024 - 12:00
    Locatie ISOPROC, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 3
    Resterende plaatsen 20
    Documentatie  Infofiche-opleiding-Luchtdichting-voor-project-en-werfleiders.pdf - 220 KB
  • Slideshow
Datum: 24/04/2024 - 24/04/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie:

Aantal personen:

  • Webinar - Ramen en deuren luchtdicht en regendicht aansluiten met pro clima en Triotherm+

    Webinar​ (11u - 12u15)

    De uitvoering van luchtdichting rond ramen en deuren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

    Hoe goed je meerlaagse beglazing ook moge zijn: kieren rond je raam kelderen het rendement van je investering.

    Dit boeiende webinar van één uur gaat dieper in op hoe pro clima materialen effectief en snel gebruikt kunnen worden om wind-, water- en luchtdichte aansluitingen te realiseren rondom ramen, schuiframen en deuren.

    Ontdek ook het innovatieve Triotherm+ voorwandmontagesysteem, ontworpen om ramen en deuren eenvoudig te integreren in het midden van de isolatielaag bij binnnensisolatie, spouwmuurisolatie en ETICS systemen.

    Deze webinar wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

    Schrijf je in via deze link.


  • Programma

    Tijdens deze webinar staan we eerst heel even stil bij de basisprincipes van een goed uitgevoerde luchtdichting rond schrijnwerk, volgens de regels van de bouwfysica. Daarna reiken we duurzame oplossingen aan voor standaard en niet-standaard plaatsing van schrijnwerk, zowel in gemetste muren als in houtskeletbouw, bij renovatie alsook nieuwbouw. We focussen op de verschillende inbouwposities van ramen: gelijk met de gevel, uitstekend en inspringend. We praten over het blaugelb Triotherm+ systeem, kleefbanden en membranen.

    Indien je al vragen hebt over dit thema, mag je deze nu al doorsturen via education@isoproc.be. We beantwoorden deze dan in de vragensessie aan het eind van de webinar.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 24/04/2024 - 11:00 - 24/04/2024 - 12:15
    Locatie Webinar
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 1,5
    Resterende plaatsen 100
  • Slideshow
Datum: 25/04/2024 - 25/04/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie:

Aantal personen:

  • Webinar - Het compactdak en het warm-compactdak

    Het compactdak en het warm-compactdak: sinds meer dan 20 jaar een interessant alternatief voor het warm en omgekeerd dak

    Webinar (10u - 11u15)

    Tijdens deze opleiding reiken we betrouwbare en goedkopere oplossingen aan voor de uitvoering van platte daken. 

    Het plat dak wordt alsmaar populairder, zowel in nieuwbouwprojecten als bij uitbreidingen (aanbouw, optopping) en bij de renovatie van gebouwen. Deze daken worden meer en meer uitgevoerd met een dragende structuur in hout, wat de mogelijkheid biedt om de volledige ruimte tussen de draagbalken te vullen met isolatiemateriaal: het compactdak. Doorheen deze opleiding gaan we in op de principes en voordelen van dit plat dak concept en bespreken we de varianten voor o.a. groendaken, terrassen, en zonnepanelen.

    Deze webinar wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

    Schrijf je in via deze link.


  • Programma
    • Thermische isolatie: korte herhaling van enkele basisprincipes: diffusie, convectie, luchtdichting...
    • Traditionele opbouw van platte daken en hun beperkingen: koud dak - warm dak - omgekeerd dak
    • Het compactdak: wat is het, hoe werkt het, wat zijn de voordelen en beperkingen?
    • Het warm-compactdak: een combinatie van een compactdak met een warm dak: de oplossing bij zonnepanelen, een terras, groendak, ballast, schaduw, renovatie...
    • Aandacht voor aansluitingen
    • Enkele referenties
    • Vragen, antwoorden, conclusies

    Indien je al vragen hebt over dit thema, mag je deze nu al doorsturen via education@isoproc.be. We beantwoorden deze dan in de vragensessie aan het eind van de webinar.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 25/04/2024 - 10:00 - 25/04/2024 - 11:15
    Locatie Webinar
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 1,5
    Resterende plaatsen 99
  • Slideshow
Datum: 02/05/2024 - 17/05/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie: Antwerpen
Namen

Aantal personen:

  • Word iQ3-plaatser: Totaalopleiding isoleren met iQ3 cellulose

    Ontdek de Totaalopleiding Isoleren met iQ3 cellulose in drie modules. 

    De eerste module richt zich op praktijkgerichte aspecten rond een correcte isolatie volgens de regels van de bouwfysica, nl. wind- en regendicht maar dampopen aan de buitenkant en luchtdicht aan de binnenkant. Hierbij nemen we ook tijd voor een interactieve BlowerDoor test en bouwknopenanalyse. 

    In de tweede module leer je de theorie achter het isoleren met cellulose, inclusief berekeningen en veiligheidsregels alsook de werking van de inblaasmachines. 

    De module 3 opleiding is een praktijkopleiding van twee dagen waar je onder begeleiding van een gecertificeerd cellulose-aannemer met jarenlange ervaring leert om met verschillende machines diverse dak-, wand- en vloerelementen correct en zo rendabel mogelijk te isoleren. Na deze opleiding ben je klaar om zelfstandig iQ3 cellulose isolatie te plaatsen.

    Deze opleiding komt in aanmerking voor kmo-portefeuille subsidie.

    erkenning KMO portefeuille


  • Programma

    Module 1. Wind- en luchtdicht maar dampopen isoleren

    • Bezoek aan het "ervaringshuisje" met BlowerDoor test en bespreking van luchtlekken en bouwknopen
    • Enkele belangrijke bouwfysische begrippen m.b.t. isolatie
    • Lage energiewoningen en passiefbouw
    • Huidige situatie en normen in België en in Europa
    • Principes van een goede isolatie: wind- en luchtdicht, maar toch dampopen bouwen
    • Isolatie, luchtdichtheid en ventilatie
    • Apparatuur voor het controleren van de luchtdichtheid in een gebouw
    • Concrete voorbeelden van de realisatie van luchtdichtheid in daken, wanden en vloeren.
    • Concrete aandachtspunten bij de realisatie van luchtdichtheid.
    • Inoefenen van belangrijke bouwknopen tijdens een workshop met de INNOVISO B'OX

    Module 2. Theorie isoleren met cellulose

    • Presentatie over de toepassing van cellulose
    • Uitleg en toepassing berekeningsblad voor de bepaling van de toe te passen densiteit
    • Bespreking van de basisregels voor regeling inblaasmachines
    • Enkele voorwaarden om cellulose correct te kunnen plaatsen
    • Toepassingen van cellulose -isolatie in daken, wanden en vloeren
    • Veiligheidsmaatregelen en gedrag bij brand

    Module 3. Praktijk blazen van cellulose

    Tijdens de praktijkopleiding deelt een gecertificeerd cellulose-aannemer zijn jarenlange ervaring met de deelnemers. Je leert met verschillende machines diverse dak-, wand- en vloerelementen correct en zo rendabel mogelijk te isoleren. Hierbij zal voor een groot deel worden ingespeeld op de interesse en de voorkennis van de kandidaten.

    Basisprogramma:

    • Uitleg over de verschillende machines en toebehoren (het versterkingsstation, de inblaaskoppen voor muren, …), hoe ze te gebruiken en onderhouden.
    • Isoleren van compartimenten in daken, wanden en vloeren.
    • Berekenen en controleren van de densiteit met behulp van de densiteitstabel en proefstalen.

    Deze opleiding is erkend als kmo-p opleiding, en door Constructiv/Bouwunie. Voor meer info hierover, zie infofiche in bijlage.

    • Na de module 3 opleiding ontvang je een cashback ter waarde van €600 voor de aankoop van iQ3 cellulose

    Data opleidingen:

    • module 1: 2 en 3/05/2024, telkens van 8u45 tot 17u
    • module 2: 7/05/2024, van 8u45 tot 17u
    • module 3: 16 en 17/05/2024, telkens van 9u tot 17u

     

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 02/05/2024 - 8:45 - 17/05/2024 - 17:00
    Locatie Module 1 op 2 en 3/05/2024 van 8u45 tot 17u - Module 2 op 7/05/2024 van 8u45 tot 17u - Module 3 op 16 en 17/05/2024 van 9u tot 17u.
    Prijs € 1000 (excl. BTW)
    Organisator ISOPROC SOLUTIONS
    Goedgekeurd door kmo-portefeuille, Vormelek, Constructiv
    Aantal opleidingsuren 40
    Resterende plaatsen 4
    Documentatie  Infofiche-Word-iQ3-plaatser-Totaalopleiding-Isoleren-met-iQ3-cellulose.pdf - 4 MB
  • Slideshow
Datum: 02/05/2024 - 03/05/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie: Antwerpen

Aantal personen:

  • Betrouwbaar isoleren: principes en oplossingen

    De tweedaagse opleiding 'Betrouwbaar isoleren' geeft inzicht in de principes van goede bouwpraktijk voor een optimaal samenspel tussen isolatie, luchtdichting, onderdaken en wandbescherming. De focus ligt op een totaalaanpak voor een correcte isolatie volgens de regels van de bouwfysica, nl. wind- en regendicht maar dampopen aan de buitenkant en luchtdicht aan de binnenkant. We bekijken ook de belangrijkste bouwknopen. Er is aandacht voor nieuwbouw en renovatie en er komen zowel voorbeelden uit traditionele metselwerkbouw als houtskeletbouw aan bod. Theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af zodat je achteraf zelf aan de slag kan en je gebouwen duurzaam kan (na-)isoleren.

    Deze opleiding wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

  • Programma

    Programma:

    • Bezoek aan het "ervaringshuisje" met BlowerDoor test en bespreking van luchtlekken en bouwknopen
    • Enkele belangrijke bouwfysische begrippen m.b.t. isolatie
    • Lage energiewoningen en passiefbouw
    • Huidige situatie en normen in België en in Europa
    • Principes van een goede isolatie: wind- en luchtdicht, maar toch dampopen bouwen
    • Isolatie, luchtdichtheid en ventilatie
    • Apparatuur voor het controleren van de luchtdichtheid in een gebouw
    • Concrete voorbeelden van de realisatie van luchtdichtheid in daken, wanden en vloeren.
    • Concrete aandachtspunten bij de realisatie van luchtdichtheid.
    • Inoefenen van de uitvoering van concrete bouwknopen tijdens een praktijkgerichte workshop met de INNOVISO B'OX

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 02/05/2024 - 8:45 - 03/05/2024 - 17:00
    Locatie De opleiding wordt aangeboden bij ISOPROC, Boterstraat 23a, 2811 Hombeek, op 2 en 3/05/2024
    Prijs Gratis
    Organisator ISOPROC SOLUTIONS
    Goedgekeurd door kmo-portefeuille, Constructiv
    Aantal opleidingsuren 16
    Resterende plaatsen 15
    Documentatie  Infofiche-theorieopleiding-Betrouwbaar-isoleren-principes-en-oplossingen.pdf - 164 KB
  • Slideshow
Datum: 14/05/2024 - 14/05/2024
Direct inschrijven bij ISOPROC

Provincie:

Aantal personen:

  • Webinar - Luchtdichting: specificaties voor houtskeletbouw

    Webinar (11u - 12u15)

    Tijdens deze praktijkgerichte webinar bieden we betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen aan voor het realiseren van luchtdichting in houtskeletbouwconstructies. 

    Bij houtskeletbouw is het cruciaal om de houten structuur effectief te beschermen tegen vocht. Een ononderbroken damprem over de gehele constructie is van essentieel belang om condensatierisico's in wanden en dakstructuren te vermijden. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om zelf de meest geschikte materialen te kiezen en deze op de juiste wijze te plaatsen.

    Deze Webinar wordt gratis aangeboden. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

    Schrijf je in via deze link.


  • Programma

    ​Programma

    • De vereisten van de binnenschil.
    • De ideale wand- en daksamenstelling
    • De juiste materialen kiezen.
    • ‘Droog-droog’ en ‘droog-nat’ aansluitingen.
    • Luchtdichting en isolatie van vloerplaten.
    • De ideale opbouw: de dakvoet en de nok.
    • Dwarslatten.
    • Het plaatsen van multiplex kaders.
    • Verstuiven, borstelen of lijmen ?
    • Luchtdichting ter hoogte van de sokkel.

    Indien je al vragen hebt over dit thema, mag je deze nu al doorsturen via education@isoproc.be. We beantwoorden deze dan in de vragensessie aan het eind van de webinar.

  • Praktische info
    Datum en Tijdstip 14/05/2024 - 11:00 - 14/05/2024 - 12:15
    Locatie Webinar
    Prijs gratis
    Aantal opleidingsuren 1,5
    Resterende plaatsen 100
  • Slideshow