x

Op de hoogte  

18/02/2016

Nieuwe ISOPROC SOLUTIONS homepage - Arnout Ulenaers


Verrast door de nieuwe look and feel van de ISOPROC homepage? Hopelijk voel je je niet verloren.

Ons menu bovenaan werkt nog steeds op dezelfde manier. Je komt dus nog steeds zeer snel terecht bij het juiste product, bij verdelers en professionals, voorbeeldprojecten, downloads,….

Met deze nieuwe release hebben wij een nieuwe dimensie aan deze website toegevoegd. Vanaf nu kan je niet meer alleen via het merk naar het juiste product, of via één van onze thema’s, maar ook via onze totaaloplossing(en).

Voor ons zijn totaaloplossingen het antwoord op situaties die je in de praktijk tegenkomt en waarbij je van buiten tot binnen een goede oplossing zoekt. Ze bestaan uit verschillende elementen die optimaal op elkaar afgestemd zijn en elkaar niet tegenwerken op lange termijn. Door totaaloplossingen uit te werken en te delen hopen we je nog meer bij te staan in de dagelijkse praktijk. Bovendien is deze site zo opgebouwd dat bij de totaaloplossingen de gerelateerde producten uit het ISOPROC SOLUTIONS gamma staan weergegeven, en op de productpagina’s een tabblad werd toegevoegd met de totaaloplossingen waarvan ze deel uitmaken. Kwestie van alle informatie op een presenteerblaadje aan te bieden… 

Tot slot hebben wij ook onze nieuwsrubriek wat aangepast, zodat gerelateerde items nu duidelijker bij elkaar vermeld staan en je steeds alle juisteen gerelateerde artikels meteen binnen handbereik hebt. Zo hopen wij je nog gemakkelijker rond te leiden in ons ISOPROC SOLUTIONS universum.

Wij wensen je alleszins veel ontdekplezier.