x

Op de hoogte  

17/09/2020

blaugelb Triotherm+: Revolutionair systeem voor de inbouw van schrijnwerk - Arnout Ulenaers


blaugelb Triotherm+ is ons nieuwste systeem om ramen en deuren bij ETICS-gevels, spouwmuren of binnenisolatie eenvoudig in het midden van de isolatielaag te installeren.

Het zorgt niet enkel voor een geïsoleerde, afgedichte en koudebrugvrije inbouw van het schrijnwerk, maar brengt mechanische krachten ook op een betrouwbare manier over naar het dragende deel van de muur. Het is met andere woorden een verbeterd alternatief voor inbouwsystemen op basis van samengeperst PU-afval.

De basisprofielen uit zeer sterk EPS vormen samen een nauwkeurig kader rondom de raamopening, waarin het raam eenvoudigweg wordt vastgeschroefd. Zo bezorgt het aannemers niet alleen een recht oppervlak om de isolatie tegen te plaatsen, maar ook een drastische vermindering van de plaatsingstijd in vergelijking met dokens, ankers en andere systemen.

Een raaminbouw met blaugelb Triotherm+ is bovendien een EPB-aanvaarde bouwknoop en een gecertificeerde Passive House phB component.

Kom het zelf ontdekken tijdens onze gratis demonstratie/opleiding op vrijdag 16/10/2020. Schrijf je in op education@isoproc.be, langs +32 15 69 87 02 of via deze link.