x

Op de hoogte  

07/02/2020

Gehoord tijdens Polyclose - Arnout Ulenaers


Tijdens de afgelopen Polyclose beurs bevestigden raaminstallateurs waarom ze zo fan zijn van pro clima EXTOSEAL ENCORS en CONTEGA PV.

EXTOSEAL ENCORS

'Uiteraard heb je de onovertroffen snelle plaatsing en de eenvoud rond hoeken. Maar bij het gebruik van EXTOSEAL ENCORS heb je ook minder product nodig dan bij het gebruik van bijvoorbeeld EPDM. Je kan met smallere stroken werken omdat de verankeringen achteraf met aparte stukjes EXTOSEAL ENCORS kunnen overkleefd worden zonder dat de waterdichting in gevaar komt. Dit dankzij de onovertroffen elasticiteit van EXTOSEAL ENCORS. Handig, kosten- en productbesparend.'
 

CONTEGA PV

Op Polyclose leerden we bovendien dat vele raaminstallateurs niet inzitten met het bevestigen van een luchtdichte kleefband op het raam, maar wel met het tijdrovende verkleven met de muur.

Geen nood! Voor hen bestaat de CONTEGA PV. Deze aansluitband breng je, vóór de plaatsing van het raam, aan op de zijkant van het raamkader. Na de plaatsing van het raam wordt de CONTEGA PV door de stukadoor ingepleisterd (tussen 2 lagen pleister). Extra voordeel: dit is zeer handig bij oneffen of (licht) vochtige ondergronden.