x

Op de hoogte  

30/11/2020

Vacature - Technisch-commercieel vertegenwoordiger bouw / isolatie - Arnout Ulenaers


Ben je technisch aangelegd, heb je interesse in duurzaam isoleren, machines en een passie voor verkoop? Kan je je bovendien inleven in de dagelijkse realiteit van een aannemer?

Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken ...

Wat je moet weten over ISOPROC

ISOPROC biedt totaaloplossingen aan voor de gebouwschil op vlak van isolatie, brand en akoestiek door middel van de juiste combinatie van kwaliteitsvolle producten, technisch advies, opleiding en metingen. ISOPROC is bovendien fabrikant van de iQ3-cellulose, het enige echte Belgische cellulose-isolatiemerk.

 

Duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie zitten in ons DNA.

Wij zijn een gedreven familiebedrijf met pit dat zorg draagt voor z’n medewerkers, waar hard wordt gewerkt, maar even hard wordt gelachen.

 

Wat hebben we voor jou in petto?

Om onze groeiambitie waar te maken zijn wij momenteel op zoek naar een technisch-commercieel vertegenwoordiger voor onze iQ3-cellulose-isolatie in Vlaanderen.

Als product specialist iQ3 informeer en adviseer je aannemers over de eigenschappen en toepassingen van onze iQ3-cellulose. Je begeleidt nieuwe startende blazers, houdt de vinger aan de pols bij onze bestaande klanten én je doet ook prospectie naar nieuwe klanten. Je maakt hiervoor, voor zover nodig in samenwerking met onze lokale handelaars, offertes op voor onze (potentiële) klanten en volgt deze leads op t.e.m. het sluiten van de verkoop.

Samen met je collega voor Wallonië verzorg je ook de verhuur, verkoop, dienst-na-verkoop en technische ondersteuning voor de X-Floc-machines voor het inblazen van de iQ3-cellulose.

In een volgende fase ga je ook aannemers bezoeken voor het verkopen van onze pro clima-luchtdichtheidsproducten en onze Celit-houtvezel onderdakplaten.

Je bent gemiddeld 1 dag per week aanwezig in onze kantoren te Hombeek én zo vaak het nodig is voor het leveren van de beste service aan onze klanten. De andere dagen ben je op de baan in heel Vlaanderen.

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Zitten duurzaamheid, menselijkheid, betrouwbaarheid en competentie ook in jouw DNA?

Ben je technisch aangelegd, heb je interesse in machines en steek je graag de handen uit de mouwen? Ervaring als aannemer, bij voorkeur in het isoleren, is een pluspunt maar geen absolute voorwaarde.

Heb je een passie voor de verkoop en heb je bij voorkeur minstens 2 jaar ervaring in een technisch-commerciële functie in BtoB in de bouwsector?

Ben je dynamisch, gedreven om bestaande contacten te onderhouden én nieuwe contacten te leggen en kan je je inleven in de realiteit van aannemers?

Kan je goed onderhandelen en snel knopen doorhakken?

Kan je zelfstandig werken, je goed organiseren en trek je je plan op administratief vlak?

Schrikken cijfers je niet af?

Ben je Nederlandstalig en heb je bij voorkeur ook een goede kennis van het Frans?

Heb je een rijbewijs B en ben je graag op de baan?

Herken je jezelf hierin helemaal? Aarzel dan niet en stuur ons zo snel mogelijk je kandidatuur!

Ons aanbod

Wij bieden je een gevarieerde voltijdse functie binnen een bedrijf in volle ontwikkeling.
ISOPROC is een stabiel en gezond bedrijf, dat sinds de oprichting in 2001 een gestage groei kende.

We hebben een open bedrijfscultuur met een team gemotiveerde en betrokken medewerkers.

Wij zijn ook een inclusieve werkgever die openstaat voor diversiteit, zowel qua leeftijd, geslacht, achtergrond, afkomst, enz. Wij zien dit als een meerwaarde voor de ontwikkeling van ons bedrijf en voor onze medewerkers.

Je krijgt een marktconforme verloning, evenals GSM, laptop, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, bureaukostenvergoeding, baanvergoeding en een firmawagen met tankkaart.

Wij dragen een gezond evenwicht tussen privéleven en werk hoog in het vaandel en hebben continu aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

 

Plaats van tewerkstelling: ISOPROC cvba, Boterstraat 23A, 2811 Hombeek.

Interesse?

Hebben we jouw interesse geprikkeld? Of is deze functie jou zelfs op het lijf geschreven? Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief en cv naar annelies.vanhooren@isoproc.be of naar ISOPROC cvba, t.a.v. Annelies Vanhooren, Boterstraat 23A 2811 Hombeek.

Voor meer informatie kan je ook terecht op hetzelfde e-mailadres of bel je naar +32 15 62 39 35.

 

Zoekwoorden: vertegenwoordiger, technisch, commercieel, product specialist, iQ3, isolatie, bouw, duurzaam, ISOPROC, duurzaam bouwen, energiezuinig bouwen.