Expertisecentrum

voor isolatie, lucht-, wind- en regendichting en controle

Studie en advies

Als één van de pioniers in duurzaam bouwen heeft ISOPROC INNOVISO een uitgebreide expertise m.b.t. het goed isoleren en vermijden van vochtproblemen in de zogenaamde ‘bouwschil’: muren, daken en vloeren. Daarbij kijken wij naar hoe de bouwschil optimaal opgebouwd wordt om vochtproblemen te vermijden, hoe bouwknopen luchtdicht kunnen uitgevoerd worden, hoe koudebruggen vermeden kunnen worden, enz.?

Deze expertise bieden wij voor u aan in de onderstaande vormen.

Contacteer ons vrijblijvend op 015/62.19.35 of via ons contactformulier voor een offerte en een samenwerking o.b.v. een forfaitair bedrag of een uurtarief.

Planadvies over isolatie en luchtdichting

Heeft u een specifiek project waarbij u niet weet hoe u aan de luchtdichting moet beginnen of heeft u specifieke vragen over de uitvoering van de isolatie of bouwknopen?

ISOPROC INNOVISO staat u graag bij in het bekijken van de verschillende mogelijkheden om tot een effectieve en kostenbewuste oplossing te komen. Daarbij bekijken wij uw plannen en komen, indien gewenst, op uw werf(vergadering).

Expertise bij bouwschade ten gevolge van vocht en isolatiegebreken

Vochtschade is de meest voorkomende bouwschade. Veelal is deze te wijten aan een verkeerd ontwerp of slechte uitvoering van isolatie en bijhorende luchtdichting. Voorbeelden hiervan zijn: een verkeerd gebruik van damp open of -remmende bouwlagen, ingesloten bouwvocht tussen 2 damp dichte bouwlagen, slechte uitvoering van de luchtdichting, enz.

ISOPROC INNOVISO helpt u graag de oorzaak van uw bouwschade te vinden en te zoeken naar een oplossing om het probleem op te lossen en/of in de toekomst te vermijden.

Wie kan onze diensten inschakelen?

Alle actoren in de bouwsector kunnen van onze diensten gebruikmaken:

  • Aannemers
  • Architecten
  • Bouwheren
  • Bouwbedrijven
  • EPB-verslaggevers
  • Particulieren

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op 015/62.19.35 of via ons contactformulier.


Nieuwsbrief

Inschrijven op de ISOPROC INNOVISO nieuwsbrief